palinka.lap.hu

Tartalom:

Tényleg mindenre jó?

A pálinka készítése nagy múltra tekint vissza, a magyar ember a pálinkát egyfajta külsőleg-belsőleg használható csodaszernek tekintette. Idővel sajnos kiderült, hogy ez nem minden esetben igaz. Külső sérülések esetén nem használható fertőtlenítésre pálinka a tiszta alkohol helyett. Gyomor vagy bélrendszeri görcsök esetén a simaizom ellazító hatása miatt csökkenti a fájdalmakat, de az okát súlyosbíthatja. Annyi biztos, hogy mértékkel fogyasztva örömre-bánatra még mindig kiváló csodaszer. A palinka.lap.hu-ról pedig mindent megtudhat, ami ezzel az itallal kapcsolatos. Különleges pálinkák, pálinka főző, likőrök, a legjobb pálinka koktélok, de még pálinka webshop is található itt.
forrás:www.webbeteg.hu
Meghatározás:

A pálinka csak és kizárólag: magyar gyümölcsből készített, 100%-os gyümölcstartalmú, minimum kétszeres lepárlású, legalább 37,5%-os alkoholfokkal rendelkező, szeszes ital. Csak Magyarországon, illetve 4 ország tartományban készíthetnek Pálinka nevű italt.

Startlap kiemelt témák

NőknekUtazásIngatlan

Partner oldalak

Nők Lapja CafeFN - Gasztronómia, receptekWellnessCafe