Linkek a témában:
Birspálinka készítése lépésről lépésre
A következő cikkben részletesen bemutatjuk a birspálinka készítését. Olyan kérdésekre kaphat válasz az olvasó, hogy milyen a megfelelő birs, hogyan lehet a gyümölcsöt pépesíteni, a pektinbontás miért fontos, mit tegyünk, ha hibák lépnek fel a pálinkakészítés során.
Meghatározás
A pálinka csak és kizárólag: magyar gyümölcsből készített, 100%-os gyümölcstartalmú, minimum kétszeres lepárlású, legalább 37,5%-os alkoholfokkal rendelkező, szeszes ital. Csak Magyarországon, illetve 4 ország tartományban készíthetnek Pálinka nevű italt.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!